Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Låna pengar utan ränta i 14 dagar

Idag kan du som är i behov av att låna pengar ansöka om räntefria lån, även kallade privatlån eller korttidslån. Du slipper även extra kostnader och avgifter förknippade med andra lån. Hos Loanstep erbjuder vi räntefria lån mot att lånet betalas tillbaka till oss inom 14 dagar. På så sätt kan du ansöka om snabblån till mindre summor utan att behöva betala tillbaka mer än lånet i sig.

Vad händer om du inte kan återbetala ditt lån i tid?

Ibland är livet är oförutsägbart, det vet vi på Loanstep. Om din återbetalning inte kan ske inom 14 dagar erbjuder vi lösningar och villkor som kan hjälpa dig att betala tillbaka ditt lån. Om du återbetalar ditt lån i förtid kan du spara tusenlappar i totalkostnad genom lägre avgifter och räntekostnader, även om din återbetalning dröjer mer än 14 dagar. För varje månad du betalar in snabbare än den ursprungliga planen på 5 månader ger vi dig avdrag på förmedlingsavgiften. Eftersom lånet är återbetalat betalar du självklart inte heller den kvarvarande räntan för perioden. 

Hos Loanstep erbjuder vi förmånliga lånevillkor, även för dig som inte kan betala tillbaka hela lånet inom 14 dagar. Tänk på att inte låna pengar om du vet att det kommer bli svårt för dig att återbetala det i tid – vi ser hellre att du återbetalar ditt lån i tid än att lånet förvärrar din ekonomiska situation. Känns det otydligt? Vi ser alltid till att du som låntagare alltid har full koll på vilka lånevillkor som gäller när du ansöker om ett lån hos oss. Ärlighet och transparens är två av våra viktigaste ledord – vi är noga med att informera dig om dina lånevillkor och hur mycket ditt lån kommer att kosta baserat på din avbetalningsplan. Du lånar tryggt (och räntefritt) hos oss.

Låna pengar räntefritt hos Loanstep – Vår vision

Det kan låta motsägelsefullt, att erbjuda korta lån klassade som högkostnadskrediter snabbt och smidigt, men vår vision har alltid varit att vara det första steget mot en bättre ekonomi. Om du hamnar i en situation där det uppstår en oförutsedd utgift är det lätt att vara efterklok, men vad hjälper det? 

På Loanstep vill vi hjälpa dig på vägen mot en bättre privatekonomi genom att erbjuda räntefria lån på mindre summor som täcker tillfälliga och oförutsedda utgifter. När du skickar in en låneansökan på upp till 5 000 kr hos oss ser vi till att behandla den så snart som möjligt – skickas den in före kl 12:00 kommer du att få svar redan samma dag. 

Av den anledningen har vi valt att erbjuda våra kunder möjligheten att låna pengar räntefritt när det rör sig om mindre summor. Uppfyller du våra krav för snabb återbetalning, där vi får tillbaka pengarna inom 14 dagar, så slipper du räntor och avgifter. Dröjer du med återbetalningen har vi även utformade villkor och lösningar som kan hjälpa dig att betala tillbaka lånet inom din ursprungliga betalningsplan.

Räntefria lån utan UC

För att du ska få snabb återkoppling kring din låneansökan krävs det att vi gör en kreditupplysning. När du ansöker om lån hos Loanstep genomför vi därför en kreditupplysning via Bisnode, alltså ingen UC. 

Så snart din låneansökan blivit beviljad och du blivit godkänd som låntagare hos oss sätter vi in pengarna på ditt konto. Betalar du tillbaka den totala lånesumman inom 14 dagar är ditt lån kostnadsfritt – det vill säga helt fritt från räntor och avgifter. Tveka inte på att kontakta oss på Loanstep om du vill låna pengar utan UC och utan ränta!

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.