Låna pengar utan ränta i 14 dagar

Idag kan du som är i behov av att låna pengar ansöka om räntefria lån. Det kan du bland annat göra hos oss på Loanstep! Vi på Loanstep erbjuder dig som kund att ansöka om att låna pengar utan ränta så vida du uppfyller de krav vi ställer på dig som låntagare. För att ditt lån ska bli räntefritt måste du ha möjligheten att återbetala lånet till oss inom 14 dagar, följt av att vi har fått pengarna på vårt konto inom den angivna tidsramen. Har du den möjligheten slipper du extra kostnader och avgifter när du lånar hos oss! På så sätt kan du ansöka om snabblån till mindre summor utan att behöva betala tillbaka mer än lånet i sig.

Fördröjd återbetalning?

Men vad händer om du av någon anledning inte har möjligheten att betala tillbaka lånet så att vi har pengarna på vårt konto inom 14 dagar? I och med att vi på Loanstep brinner för att hitta bästa möjliga lösningar för våra kunder kan vi erbjuda riktigt generösa lånevillkor trots fördröjda återbetalningar.

Skulle det visa sig att din återbetalning dröjer mer än 14 dagar har du fortfarande möjlighet att få lägre avgifter och ränta. För varje månad som du betalar in snabbare än den ursprungliga planen på 5 månader ger vi dig nämligen 500 kr i rabatt på förmedlingsavgiften på lånet. Eftersom lånet är återbetalat betalar du självklart inte heller den kvarvarande räntan för den perioden. Sammanlagt kan du spara tusenlappar i totalkostnad för ditt lån genom att betala av det i förtid. Det är ju något du vill göra oavsett om du har möjlighet och inte längre behöver ditt lån.

Vi på Loanstep erbjuder alltså väldigt förmånliga lånevillkor även för dig som inte kan betala tillbaka hela lånet inom 14 dagar. Känns det otydligt? Vi på Loanstep ser till att du som låntagare alltid har full kontroll på vilka lånevillkor som gäller då du ansöker om ett lån hos oss. Ärlighet och transparens är två av våra viktigaste ledord – vi informerar dig vad som gäller och hur mycket ditt lån kommer att kosta baserat på din avbetalningsplan. Du lånar tryggt (och räntefritt) hos oss.

Låna pengar räntefritt hos Loanstep – Hur är det möjligt?

Känns det som att det är för bra för att vara sant, att du hos oss på Loanstep kan ansöka om snabblån till små summor men samtidigt bli erbjuden räntefria lånevillkor? Våra generösa erbjudanden hänger ihop med att vi vill ge tillbaka till er som förlitar sig på det vi gör. Vi vill att alla ska känna sig välkomna att ansöka om såväl små lån som större lån hos oss! För att alla ska ha den möjligheten, och för att just vi ska vara det första valet, är det nödvändigt att vi sticker ut från våra konkurrenter. Vi är medvetna om att smålån i de flesta fall innebär just höga räntor och dyra avgifter – då blir dina smålån inte så små. Detta vill vi på Loanstep ändra på.

Just av den anledningen har vi valt att erbjuda våra kunder att låna pengar räntefritt när det rör sig om mindre summor. Så länge du uppfyller våra krav när det kommer till snabb återbetalning där vi får tillbaka pengarna inom 14 dagar slipper du räntor och avgifter. Dröjer du med återbetalningen kan vi även då erbjuda riktigt bra rabatter om lånet betalas tillbaka tidigare än betalningsplanen.

Att låna räntefritt – hur funkar det?

Vill du ansöka om ett räntefritt lån hos oss på Loanstep? Då krävs det inte mer än att du ansöker om att få låna pengar hos oss! När du skickar in en låneansökan på upp till 5 000 kr hos oss ser vi till att behandla den så snart som möjligt – skickas den in före kl 12:00 kommer du att få svar redan samma dag.

Räntefria lån utan UC

För att du ska få snabba svar då du vill låna pengar krävs det dock att vi gör en kreditupplysning. Du behöver däremot inte vara orolig att din kreditvärdighet försämras trots att du ansöker om att låna för mindre summor. Vi genomför våra kreditupplysningar via Bisnode. Du kan alltså ansöka om räntefria lån utan UC hos oss.

Så snart din låneansökan blivit beviljad och du blivit godkänd som låntagare hos oss sätter vi in pengarna på ditt konto. Betalar du tillbaka den totala lånesumman så att vi har pengarna inom 14 dagar är ditt lån kostnadsfritt, det vill säga helt fritt från räntor och avgifter. Tveka inte på att kontakta oss på Loanstep om du vill låna pengar utan UC och utan ränta!

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.