Räntefritt lån i 14 dagar

Ditt lån är räntefritt de 14 första dagarna och vi erbjuder dessutom kraftiga rabatter på ränta och avgifter för dig som betalar tillbaka ditt lån till fullo på mellan 15-120 dagar. När du lånar utan ränta hos Loanstep så har du alltid fördelaktiga villkor och full transparens kring våra villkor och även kring hur mycket ditt lån kommer att kosta.

Lån med snabbt svar räntefritt hos Loanstep

Du kan naturligtvis även betala tillbaka ditt lån i förtid, alla lån under 5 000 kr som återbetalas i förtid rabatteras med upp till 78 % jämfört med om lånet löper hela tiden ut. Om du återbetalar så vi har pengarna inom 14 dagar blir lånet dessutom helt räntefritt och kostnadsfritt.

Hur funkar det att låna räntefritt?

Du lånar 5000 kr hos Loanstep, vi sätter in pengarna på ditt konto, du betalar tillbaka 5000 kr inom 14 dagar. Ditt lån är kostnadsfritt och ett helt räntefritt lån utan kostnader för dig.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!