Ta lån utan ränta

Hos Loanstep kan du låna pengar tryggt och säkert. Du kan låna räntefritt upp till 5000 kr om din återbetalning för hela lånet är oss tillhanda inom 14 dagar. Inga dolda kostnader. Ta lån utan UC, för ansökningar om lån görs endast en kreditupplysning via Bisnode.

 

Låna pengar direkt och få svar samma dag

Efter att ett lån har beviljats betalar vi ut pengarna så fort vi hinner. Om du skickar in din ansökan om lån före kl 12:00 så kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag. Du som ansöker om lån på eftermiddagar eller helger får svar från oss nästkommande vardag.

 

Smidiga lån för alla behov

Drömmer du om att renovera köket, en ny bil eller en resa till solen? Eller behöver du låna pengar till körkort, studier eller kontantinsats till en ny lägenhet? Vi erbjuder lån och privatlån för olika behov. Ansök om lån hos Loanstep och förverkliga dina drömmar.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!