Låna 3000 kr utan UC

Vi vill inte att din kreditvärdighet skall påverkas när du väljer att låna 3000 hos Loanstep, därför använder vi oss inte av UC utan istället Bisnode, det gör att du bibehåller din kreditvärdighet trots att det görs en kreditupplysning när du lånar pengar

 

För att låna pengar

När du ansöker om korttidslån med snabbt svar gör vi en snabb kreditkoll, är allt ok så får du pengarna samma dag, betalar du tillbaka ditt lån inom 14 dagar är det dessutom räntefritt. Du betalar bara tillbaka de 3000 du lånat.

 

Låna 3000 kr räntefritt?

Loansteps lån med snabbt svar upp till 5 000 kr har alltid en löptid på 150 dagar. Men, om du betalar tillbaka så att vi har pengarna åter inom 14 dagar, rabatterar vi räntan och samtliga avgifter, det betyder att du bara betalar tillbaka samma belopp som du lånat. Behöver du längre tid på dig att betala tillbaka ditt lån så rabatteras det med upp till 78%! Förutsatt du betalar tillbaka inom 120 dagar.

Låna pengar hos Loanstep till precis vad du vill. Behöver du nya skidor till skidresan, eller kanske gåttill tandläkaren, en ny diskmaskin eller TV? Våra snabblån godkäns på dagen så att du kan få pengarna när du behöver dem.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!