Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Låna 3000 kr utan UC

Är du i behov av att låna upp till 3 000 kr? Då kan du ansöka om korttidslån hos oss på Loanstep. Hos oss är du som kund i trygga händer oavsett vad du efterfrågar – vi gör allt vi kan för att erbjuda bästa möjliga lösning för dig baserat på dina förutsättningar och behov. För att kunna erbjuda bästa möjliga lånealternativ för dig som ansöker om lån hos oss har vi valt att inte använda oss av UC när vi genomför din kreditupplysning. Som kund hos Loanstep kan du alltså låna 3 000 kr utan UC på ett säkert och smidigt sätt. Vi använder oss istället av Bisnode. På så sätt kan du känna dig trygg med att din kreditvärdighet inte påverkas på samma sätt som med en UC när du ansöker om att få låna 3 000 kr hos Loanstep.

För att låna 3 000 kr

Hos oss på Loanstep går det snabbt och smidigt att låna pengar. För dig som är intresserad av att ta ett lån på 3 000 kr hos oss krävs det bara att du genomgår vår övergripande kreditkoll.

Så snart den är färdigställd får du ett snabbt svar om du blivit godkänd för ett korttidslån hos oss. Om allt ser bra ut och det visar sig att du uppfyller de krav vi har på dig som låntagare får du ett ok. När du ansöker om att låna 3 000 kr hos oss före kl 12:00 får du pengarna samma dag.

Som kund hos Loanstep har du möjligheten att låna 3 000 kr utan ränta. För att ditt lån ska bli räntefritt krävs det dock att du betalar tillbaka ditt lån och att pengarna finns på vårt konto inom 14 dagar. Har du möjligheten att göra det behöver du bara betala de 3 000 kr du lånat av oss – ingen ränta och inga extra avgifter.

För att låna 3 000 kr utan ränta

Att vi erbjuder dig som kund att låna 3 000 kr utan ränta hos oss må låta för bra för att vara sant. Men hur osannolikt det än låter är det en sanning som alla låntagare kan ta del av hos oss, det vill säga så vida du uppfyller de krav vi ställer för att ditt lån ska bli räntefritt.

I vanliga fall ser våra lånevillkor ut på följande sätt – Loansteps lån med snabbt svar upp till 3 000 kr har alltid en löptid på 150 dagar. Men, om du betalar tillbaka så att vi har pengarna åter inom 14 dagar tar vi helt enkelt bort alla avgifter och all ränta.

Med detta erbjudande betyder det alltså att du bara behöver betala tillbaka samma belopp som du lånat, det vill säga upp till 3 000 kr. Om du behöver längre tid på dig att betala så kan du trots det få lägre avgift om du betalar ditt lån i förtid. Då behöver du ju så klart inte heller betala kvarvarande ränta eftersom pengarna är återbetalade. Vi minskar förmedlingsavgiften med 500 kr för varje betalning som du gör i förtid. Exempelvis om du betalar efter 4 månader istället för 5 månader så kommer du betala 500 kr mindre i totala avgifter, samtidigt som räntan blir lite lägre. Om du betalar efter 3 månader istället för 5 månader så sparar du 1 000 kr i avgifter, osv.

Snabblån

Oavsett om du vill låna 3 000 kr utan ränta eller om du är i behov av att dra ut på ditt korttidslån har vi på Loanstep lösningen för dig. Hos oss kan du låna pengar till precis vad du vill utan massa krångel och komplicerade ansökningsprocesser. Ansöker du innan kl.12:00 kan du ha pengarna redan samma dag. Du få alltså tillgång till pengarna när du är i behov av dem. Hos Loanstep går det snabbt och smidigt att låna 3 000 kr!

Att ansöka om lån på 3 000 kr – våra bästa tips

Genom att ansöka om ett räntefritt lån på 3 000 kr utan UC hos oss på Loanstep kan du försäkra dig om att du får tillgång till pengarna när du behöver dem. Det är både enkelt och tryggt att låna pengar hos oss – vi ser till att du som låntagare får bästa möjliga erbjudande utifrån dina behov och förutsättningar.

Att ansöka om ett lån är dock inte något du ska göra i onödan, speciellt inte när det kommer till smålån och snabblån. Innan du ansöker om ett lån på 3 000 kr finns det ett par saker du bör tänka på:

  • Säkerställ din betalningsförmåga
    Många låntagare gör misstaget att ansöka om snabblån på mindre summor innan de säkerställt att de har möjligheten att betala tillbaka lånet. Det kan i sin tur resultera i att du som låntagare måste betala höga räntor och dyra avgifter – ditt lån kan då bli väldigt mycket större än vad du tänkt dig.

För att undvika detta bör du vända dig till långivare som erbjuder flexibel återbetalning. Vi på Loanstep erbjuder räntefria smålån till samtliga låntagare. Det enda som krävs är att du kan betala tillbaka pengarna inom 14 dagar. Skulle du behöva skjuta på återbetalningen kan vi erbjuda rabatt vid betalning inom 120 dagar.

  • Ansök om att låna 3 000 kr utan UC
    För dig som ofta ansöker om snabblån, små lån eller korttidslån finns det en risk för att din kreditvärdighet försämras – vid varje låneansökan genomförs en kreditupplysning på dig, många gånger via UC.

Vill du minska risken om att få försämrad kreditvärdighet bör du ansöka om att få låna 3 000 kr utan UC, något du kan göra hos Loanstep. Vi genomför kreditupplysningar via Bisnode för att du ska slippa oroa dig för att din kreditvärdighet påverkas negativt trots att du ansöker om flera smålån.

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.