Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Ansök om att låna 5 000 kr

Behöver du låna pengar till resa, körkort eller möjligtvis för att köpa en ny MC? Hos Loanstep kan du ansöka om att låna 5 000 kr hur enkelt som helst. Vi erbjuder räntefria smålån för dig som har möjlighet att återbetala lånet med pengarna på vårt konto inom 14 dagar. Vi är din trygga lösning då du är i behov av lite extra pengar.

Låna pengar utan UC

Hos oss på Loanstep kan du även ansöka om att låna pengar utan UC. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer oavsett hur deras lånebehov ser ut. Vår kreditupplysning kommer inte ha en negativ påverkan på din kreditvärdighet på samma sätt som med en UC. Därför har vi valt att genomföra våra kreditupplysningar via Bisnode när du ansöker om att låna 5000 kr hos oss. Hos oss kan du också låna pengar om du har en betalningsanmärkning som är äldre än 12 månader. Oavsett hur just dina förutsättningar ser ut och vad just du efterfrågar kan vi på Loanstep hitta den bästa lösningen för dig! Ansök om att låna 5 000 kr utan UC hos oss redan idag!

Kan jag låna 5 000 kr utan ränta hos Loanstep?

Vi på Loanstep brinner för att erbjuda bästa möjliga betalningslösning för alla våra kunder. Just av den anledningen kan du ansöka om att låna 5 000 kr utan ränta hos oss! Tack vare vår flexibla återbetalningspolicy för korttidslån och smålån har du möjligheten att få räntefria lån. Det enda krav vi ställer på dig som låntagare är att din återbetalning för hela lånet är oss tillhanda inom 14 dagar. Om så är fallet kan du ansöka om att låna 5 000 kr utan UC helt utan extra kostnader och avgifter – du behöver bara betala tillbaka det du lånat.

Att låna pengar hos Loanstep

Det är många som undrar hur vi som låntagare kan erbjuda så pass förmånliga lånevillkor för de kunder som ansöker om smålån på upp till 5 000 kr. Hur är det egentligen möjligt? Svaret är att vi har stor tillit till våra kunder. Med det sagt väljer vi att erbjuda räntefria lån på 5 000 kr såvida du uppfyller de få krav vi ställer på dig – snabb återbetalning inom 14 dagar.

I och med att vi valt att samarbeta med Bisnode istället för UC kan vi även erbjuda dig att låna 5 000 kr utan UC. På så sätt kan du på ett säkert och smidigt sätt ansöka om smålån med snabba svar utan att din kreditvärdighet påverkas negativt.

Låna 5 000 kr med snabb utbetalning

Vi erbjuder också lån med snabba utbetalningar! När du ansöker om att låna upp till 5 000 kr via Loanstep genomför vi en övergripande kreditupplysning via Bisnode. Det innebär att din kreditupplysning inte kommer synas hos UC, vilket i sin tur är positivt för din kreditvärdighet. För snabbast möjliga hantering ser vi till att bevilja ditt lån så snart din kreditupplysning blivit godkänd. Vill du få pengarna på kontot redan samma dag måste din ansökan om lån skickas in före kl 12:00. Uppfyller du våra krav kan vi garantera dig att du får tillgång till ditt räntefria lån på 5 000 kr utan UC när du behöver det, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar!

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Är du i behov av ett lån?