Ta lån på 5000 kr

Behöver du låna pengar till resa, körkort eller en ny MC? Hos Loanstep kan du kan ta lån på 5000 kr utan ränta om din återbetalning för hela lånet är oss tillhanda inom 14 dagar. Inga dolda kostnader.

 

Låna pengar utan UC

Låna pengar snabbt och säkert utan UC. För ansökningar om lån hos Loanstep görs endast en kreditupplysning via Bisnode. Du kan även låna pengar om du har en betalningsanmärkning som är äldre än 12 månader.

 

Låna 5000 kr med snabb utbetalning

Efter att ett lån har beviljats betalar vi ut pengarna så fort som möjligt. Om du skickar in din ansökan om lån före kl 12:00 så kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag. Du som ansöker om lån på eftermiddagar eller helger får svar från oss nästkommande vardag.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.

Är du i behov av ett lån?

Ansök nu!