Båtlån

En båt är för många en dröm. En dröm om att åka runt ute på en sjö eller det öppna havet. Fiska lite eller hoppa i och ta ett dopp. Det finns båtar i alla prisklasser men mest troligt är att det kommer behövas ett lån för att köpa allt annat än en roddbåt. Vi erbjuder korttidslån på 5 000 kronor som du kan använda till att köpa en båt. Lånet är dessutom kostnadsfritt i 14 dagar så om du tar lånet nära löning så behöver det inte innebära någon extra kostnad vilket är skönt. 

Detta lån fungerar även om det uppstår skador eller liknande på din båt som du behöver betala pengar för att reparera eller köpa nytt. Det är en stor trygghet för en båtägare att veta att det finns en backup plan om något oväntat skulle hända. 

Låna till båt

Att låna till en båt behöver inte vara krångligt. Vi erbjuder privatlån utan säkerhet. Dessa pengar kan du använda till vad du vill och behöver inte ha papper på ett köp eller liknande för att få ta lånet. Det är ett lån på dina villkor som du kan använda som du vill. En helt ny båt eller så kanske du redan har en båt men behöver ett nytt kapell eller en motor. Våra privatlån låter dig låna upp till 25 000 kronor och du har möjlighet att betala tillbaka under 24 månader. 

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.