Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Båtlån online

En båt är för många en dröm. En dröm om att åka runt ute på en sjö eller på det öppna havet. Fiska lite eller hoppa i och ta ett dopp. Oavsett vad just du drömmer om kan en båt innebära fantastiska upplevelser och härliga stunder!

Idag finns det båtar i alla prisklasser. Mest troligt är dock att det kommer behövas ett lån för att köpa allt annat än en roddbåt. Vi på Loanstep erbjuder korttidslån på 5 000 kronor som du kan använda till att köpa en båt. Lånet är dessutom kostnadsfritt i 14 dagar – tar du lånet nära löning behöver det alltså inte innebära någon extra kostnad!

Detta lån kan du även använda dig av om det uppstår skador eller liknande på din båt, som i sin tur kräver en del pengar för att du ska kunna reparera den eller köpa något nytt. Det är en stor trygghet för dig som båtägare att veta om att det finns en backup plan om något oväntat skulle hända.

Låna till båt

Att låna till en båt behöver inte vara krångligt. Vi erbjuder privatlån utan säkerhet. Dessa pengar kan du använda till vad du vill – du behöver inte ha papper på ett köp eller liknande för att få ta lånet. Det är helt enkelt ett lån på dina villkor.

Vill du köpa en helt ny båt? Kräver din båt en reparation? Behöver båten nya delar eller tillbehör? båt men behöver ett nytt kapell eller en motor? Ansök om att låna till båt hos oss och använd sen pengarna precis som du själv önskar.

Våra privatlån låter dig låna upp till 25 000 kronor. Du har möjligheten att betala tillbaka lånet under 24 månader och slipper därmed allt som har med stress och oro att göra. Betalar du tillbaka lånet inom 14 dagar slipper du också räntor!

Viktigt att tänka på när du ansöker om båtlån

Trots att det många gånger är enkelt och smidigt att ansöka om lån online är det viktigt att du som låntagare inte lånar pengar i onödan. Om du däremot tänkt igenom ditt beslut om bestämt dig för att ett lån är nödvändigt finns det ett flertal saker som är bra att tänka på för att det hela ska bli så bra som möjligt.

Ansöker du om att låna pengar hos oss på Loanstep bör lånet inte tas för att du ska kunna betala av dina skulder eller liggande fakturor. Ett båtlån ska användas till att finansiera delar av ett båtköp, nödvändiga reparationer eller inköp av tilläggsdelar!

Genom att ansöka om lån hos oss slipper du också kreditupplysning via UC, vilket i kombination med låneansökningar hos flera olika aktörer har en negativ påverkan på din kreditvärdighet. Däremot är det alltid bra att läsa igenom villkoren för de lån du ansöker om, så att du är medveten om vad som gäller och vad som förväntas på dig. Vi erbjuder dig att låna till båt då du snabbt och tryggt vill bli beviljad din ansökan utan säkerhet.

Så lånar du till en båt

 1. Välj summa – välj mellan korttidslån på upp till 5 000 kronor eller långtidslån mellan 15 000 kronor och 25 000 kronor.
 2. Signera med BankID – Du behöver inte skriva på några fysiska papper utan allt sköts smidigt med ditt BankID eller Mobila BankID. I detta steg görs en automatisk kreditupplysning som blir grunden till om du får gå vidare till nästa steg eller inte.
 3. Fyll i ekonomisk information – Efter att du har verifierat dig och blivit godkänd behöver du fylla i kortfattad information om din ekonomi. Bland annat vad du har för inkomst samt eventuella betalningsanmärkningar eller skulder. Dessa uppgifter granskas manuellt.
 4. Pengarna på kontot – Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna på kontot redan samma dag. Ansöker du innan 12.00 på en vardag, och blir godkänd, så har du pengarna senast 17.00 samma dag. För ansökningar som sker på helger betalas pengarna ut nästkommande vardag

KAN du låna till en ny båt

 • Du är minst 18 år gammal och har en taxerad inkomst på minst 150 000 kr.
 • Du är svensk medborgare och bor i Sverige
 • Du är medveten om kostnaderna som uppstår i form av ränta och avgifter. 
 • Du har inget pågående ärende hos Kronofogden.

Uppfyller du kraven ovanför är du varmt välkommen att ansöka om ett lån till resan hos Loanstep.se.

Då ska du INTE låna till en ny båt

 • Om du idag har en ansträngd ekonomi och ej kan hantera utgifterna som uppstår i samband med eventuella lån. 
 • Om du inte uppfyller våra krav & villkor
 • Har en taxerad inkomst under 150 000 kr.

Vad är ett båtlån?

Precis som för ett traditionellt billån så innebär ett båtlån i de allra flesta fall att du som låntagare måste ange din båt som säkerhet för lånet. Hela din båt kommer alltså agera pant, trots att du vid ansökan om vanligt båtlån i regel endast får låna 80 procent av den totala köpesumman. Resterande 20 procent måste du som låntagare finansiera som kontantinsats.

Detta är dessvärre omöjligt för många! Genom att ansöka om att låna till båt hos Loanstep slipper du såväl kravet på kontantinsats som kravet på att låna med säkerhet. Vid beviljad låneansökan kan du använda dina lånade pengar helt på dina villkor! Finansiera en del av ditt båtköp, fixa den där reparationen eller köp de tilläggsdelar du vill ha.

Vi erbjuder korttidslån och privatlån på summor mellan 5 000kr till hela 25 000kr baserat på ditt kreditbetyg och tidigare återbetalningsförmåga. Betalar du dessutom tillbaka ditt lån inom 14 dagar är det kostnadsfritt. Vi ser dock alltid till att lånet anpassas efter dig och din livssituation, även om något oväntad uppstår.

Är det möjligt att låna till båt utan säkerhet?

Ja. Hos oss på Loanstep har alla med tillräckligt god återbetalningsförmåga möjligheten att ansöka om båtlån utan säkerhet. På så sätt kan du ansöka om snabba lån direkt online och sen använda dina pengar till precis det du själv önskar. Det kallar vi lån på dina villkor!

 

Vi ser till att du kan påbörja förverkligandet av dina drömmar genom att bevilja ditt privatlån så snart din ansökan är skickad – låna pengar till båt hos oss utan krav på kontantinsats och säkerhet!

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.