Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Billån online

Att låna pengar till en bil är något som de allra flesta gör, inte minst när det är dags att köpa en ny bil! Vi på Loanstep erbjuder privatlån på upp till 25 000 kronor. Oavsett vad just du vill låna pengar till kan vi se till att ditt nya drömprojekt går i uppfyllelse, så som att köpa en ny bil.

Tänk dock på att det absolut bästa är att du bara använder en liten del av ditt lån till att finansiera bilen – resterande kostnad finansierar du med egna pengar. Vi finns där och hjälper dig om det fattas pengar eller om du vill göra ett ekonomiskt beslut som innefattar att inte betala allt ur egen ficka. Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kronor med avbetalning på 24 månader. Med våra erbjudanden slipper känna dig stressad eller pressade.

Låna till bil online

Det som är så smidigt med såväl korttidslån som privatlån är att de kan genomföras helt och hållet online. Du behöver alltså inte ta dig till ett bankkontor eller en bilhandlare för att lösa betalningen. Våra lån går att ansöka om direkt på nätet och beviljas i många fall omgående, det vill säga så snart vi fått in dina uppgifter och gjort en kreditupplysning via Bisnode.

Det innebär att du båda kan finansiera nya köp och lösa tidigare problem rätt snart. Har du exempelvis råkat ut för en skada på din bil kan du utnyttja vårt korttidslån för eventuell reparation. Betalar du tillbaka lånet inom 14 dagar är det dessutom helt kostnadsfritt.

Ansök om privatlån till bil hos Loanstep

För att du ska ha möjligheten att köpa en bil krävs det i de allra flesta fall att du betalar in en kontantinsats till bilhandlaren. Om du däremot inte har möjligheten att gå in med denna kontantinsats blir bilköpet lite svårare. Det är just där som vi på Loanstep kommer in i bil(den).

Hos oss är det nämligen möjligt att ansöka om såväl korttidslån som privatlån då du vill köpa en bil. Oavsett om du vill använda ditt lån för att betala kontantinsatsen eller om du bara är i behov av den där sista lilla betalningen kan du låna upp till 25 000 kr hos oss.

Vi erbjuder lån utan säkerhet, där det enda krav som ställs på dig som låntagare är att du betalar tillbaka det till oss inom 14 dagar. Gör du det är lånet även kostnadsfritt. Om du vill låna till bil online är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Loanstep – vi finns här för dig!

Så lånar du till bil & reparationer

 1. Välj summa – välj mellan korttidslån på upp till 5 000 kronor eller långtidslån mellan 15 000 kronor och 25 000 kronor.
 2. Signera med BankID – Du behöver inte skriva på några fysiska papper utan allt sköts smidigt med ditt BankID eller Mobila BankID. I detta steg görs en automatisk kreditupplysning som blir grunden till om du får gå vidare till nästa steg eller inte.
 3. Fyll i ekonomisk information – Efter att du har verifierat dig och blivit godkänd behöver du fylla i kortfattad information om din ekonomi. Bland annat vad du har för inkomst samt eventuella betalningsanmärkningar eller skulder. Dessa uppgifter granskas manuellt.
 4. Pengarna på kontot – Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna på kontot redan samma dag. Ansöker du innan 12.00 på en vardag, och blir godkänd, så har du pengarna senast 17.00 samma dag. För ansökningar som sker på helger betalas pengarna ut nästkommande vardag.

KAN du låna till bil

 • Du är minst 18 år gammal och har en taxerad inkomst på minst 150 000 kr.
 • Du är svensk medborgare och bor i Sverige
 • Du är medveten om kostnaderna som uppstår i form av ränta och avgifter. 
 • Du har inget pågående ärende hos Kronofogden.

Uppfyller du kraven ovanför är du varmt välkommen att ansöka om ett lån till bilen hos Loanstep.se.

Då ska du INTE låna till bil

 • Om du idag har en ansträngd ekonomi och ej kan hantera utgifterna som uppstår i samband med eventuella lån. 
 • Om du inte uppfyller våra krav & villkor
 • Har en taxerad inkomst under 150 000 kr.

Tänk på detta innan du lånar pengar till bil

Vi på Loanstep vill att alla ska känna sig välkomna att ansöka om att låna pengar online. Just av den anledningen har vi valt att erbjuda möjligheten till kostnadsfria lån, helt utan räntor och amorteringar. Men tänk på att läsa igenom villkoren innan du ansöker om ett lån och säkerställer att du har råd med kostnaderna som kan uppstå. Det allra bästa är att alltid spara ihop den största delen av kostnaden så att lånet är en väldigt liten del.

Om du ändå väljer att ansöka om ett lån online så är det bra att känna till att ju snabbare du betalar tillbaka ett lån, desto lägre kostnader blir det för dig i slutändan. Så se till att vara smart när du lånar, smarta lån är de bästa lånen.

Vad är ett billån?

I regel är ett billån en typ av lån som kräver att du lämnar in din bil som säkerhet eller ”pant”. Det är inte heller ovanligt att långivaren kräver att du som låntagare kan betala uppemot 20 procent av bilens köpesumma kontant. Det innebär att det för många låntagare både kan vara både rätt svårt, dyrt och osäkert att ansöka om ett billån.

Vänder du dig istället till oss på Loanstep kan du ansöka om billån tryggt och enkelt utan säkerhet. Det innebär att du som låntagare inte behöver gå in med någon pant, göra ett byte eller ha möjligheten att betala 20 procent av bilens köpesumma för att bli beviljad lånet. Istället beviljar vi din låneansökan baserat på din återbetalningsförmåga. Hos oss kan du låna upp till 25 000 kr för att finansiera ditt billån på det sätt som passar dig!

Är det viktigt att jämföra billån?

Idag finns det mängder av långivare som erbjuder dig att ansöka om att låna pengar online. Det innebär att det finns en uppsjö av alternativ för dig som vill ta ett billån. Däremot är det viktigt att du som låntagare jämför de olika långivarna för att se över vilket låneerbjudande som är bäst för dig.

Hos oss på Loanstep är du i trygga händer oavsett vad just du vill låna pengar till – vi erbjuder kostnadsfria lån utan säkerhet för alla som vill låna pengar online. Efter en snabb kreditupplysning via Bisnode kan vi avgöra om du har tillräckligt god återbetalningsförmåga för att hantera ditt lån. Om så är fallet beviljar vi en utbetalning direkt till konto! Hos oss är det smidigt och trygg att låna pengar till bil online.

Hur mycket kan jag låna till min bil hos Loanstep?

Som låntagare hos oss på Loanstep har du möjligheten att låna upp till 25 000kr för ditt billån. Det innebär i många fall att du utan problem kan finansiera en liten del av ditt bilköp med hjälp av ditt lån från oss. Du slipper allt som heter lån med säkerhet! Vi tar istället ett beslut om storleken på ditt lån baserat på din återbetalningsförmåga. Så länge du återbetalar hela summan till oss inom 14 dagar är ditt lån kostnadsfritt.

Utför Loanstep kreditupplysning via UC vid ansökan om billån?

Nej. Vi på Loanstep vill att alla ska ha möjligheten att ansöka om lån till båt. Därmed genomför vi endast kreditupplysningar via Bisnode då vi vill kontrollera din kreditvärdighet. Du behöver alltså inte oroa dig för att våra kreditupplysningar har en negativ påverkan på din kreditvärdighet, till skillnad från om den genomförs via UC. Tänk dock på att det är din återbetalningsförmåga som är helt avgörande för om ditt lån beviljas hos oss eller inte.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.