Billån

Att låna pengar till en bil är något som de allra flesta gör när det är dags för att köpa en ny bil. Vi erbjuder privatlån på upp till 25 000 kronor när det är dags för dig att köpa nytt. 

Det allra bästa är att bara använda lånet till en liten del av bilen och att finansiera resten med egna pengar. Vi finns där och hjälper dig om det fattas pengar eller om du vill göra ett ekonomiskt beslut att inte betala allt ur egen ficka. Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kronor med avbetalning på 24 månader så att du inte ska känna dig stressad. 

Låna till bil online

Det som är så smidigt med korttidslån och privatlån är att det går att göra helt och hållet online. Du behöver alltså inte ta dig till ett bankkontor eller en bilhandlare för att lösa betalningen. Våra lån går att ansöka om direkt på nätet och beviljas i många fall direkt. För dig som råkar ut för en skada på din bil så kan du utnyttja vårt korttidslån för eventuell reparation. Betalar du tillbaka lånet inom 14 dagar är det helt kostnadsfritt. 

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.