Huslån

När du köper ett hus kan en rad olika kostnader uppstå från ingenstans. Går diskmaskinen, spisen eller något liknande sönder så blir det en kostnad som ofta belastar ekonomin. De allra flesta svenskar har tufft att klara av en oförutsedd utgift i den prisklassen, därför kan det kännas skönt att veta om vårt korttidslån. Med det lånet kan du låna 5 000 kronor helt kostnadsfritt i upp till 14 dagar. 

Låna pengar till hus och reperationer

Med ett privatlån går det inte bara att låna pengar till själva husköpet utan även till övriga kostnader. Kanske behövs en snöslunga till vintern eller en gräsklippare till sommaren. Vad det än är som rör ditt hus så kan du få hjälp av ett privatlån på upp till 25 000 kronor med en återbetalningstid på 24 månader. Det kan vara skönt att veta att det finns chans att dryga ut sin budget med hjälp av ett lån om det skulle behövas. 

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.