Huslån

Ett huslån kan vara så mycket mer än ett lån till själva huset. När du köper ett hus kan en rad olika kostnader uppstå från ingenstans. Exempelvis kan diskmaskinen, spisen eller något liknande gå sönder och då uppstår en kostnad som ofta belastar ekonomin. De allra flesta svenskar har det tufft att klara av en oförutsedd utgift i den prisklassen och därför kan det kännas skönt att veta att vi erbjuder korttidslån. Med vårt korttidslån kan du låna 5 000 kronor helt kostnadsfritt i upp till 14 dagar. Samma villkor gäller för vårt långtidslån för hus på upp till 25 000 kronor.

När du ansöker om ett lån via Loanstep så behöver du ej oroa dig över en eventuell UC-koll. Tjänsten vi använder oss av för att ta en kreditupplysning är Bisnode och det påverkar inte ditt kreditbetyg i samma utsträckning som en UC gör. Vi strävar efter att du ska ha pengarna på kontot samma dag som du ansöker, och detta är möjligt om du ansöker innan klockan 12.00 på en vardag. Ansöker du om ett huslån på en helg får du pengarna nästkommande vardag. 

Låna pengar till hus och reperationer

Vad det än är som rör ditt hus så kan du få hjälp av ett privatlån på upp till 25 000 kronor, med en återbetalningstid på 24 månader. Det kan vara skönt att veta att det finns chans att dryga ut sin budget med hjälp av ett lån om det skulle behövas. 

Huslån utan kostnad

Det kan låta för bra för att vara sant, men faktum är att vi erbjuder kostnadsfria lån i upp till 14 dagar. Detta innebär att lånet är helt kostnadsfritt för dig om du betalar tillbaka lånet så att vi har hela summan inom 14 dagar. Det tillkommer inga dolda kostnader och ingen ränta, vilket gör detta till ett gratis huslån. Detta gäller både korttidslånet på upp till 5 000 kronor och långtidslånet på upp till 25 000 kronor. Observera att det kan ta cirka tre dagar för pengarna att komma till oss, så var ute i god tid med återbetalningen för att garanterat få ett kostnadsfritt huslån.

Så lånar du till huslån

  1. Välj summa – välj mellan korttidslån på upp till 5 000 kronor eller långtidslån mellan 15 000 kronor och 25 000 kronor.
  2. Signera med BankID – Du behöver inte skriva på några fysiska papper utan allt sköts smidigt och digitalt med ditt BankID eller Mobilt BankID. I detta steg görs en automatisk kreditupplysning som blir grunden till om du får gå vidare till nästa steg eller inte.
  3. Fyll i ekonomisk information – Efter du har verifierat dig och blivit godkänd behöver du fylla i kortfattad information om din ekonomi. Bland annat vad du har för inkomst samt eventuella betalningsanmärkningar eller skulder. Dessa uppgifter granskas manuellt.

Pengarna på kontot – Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna på kontot redan samma dag. Ansöker du innan 12.00 på en vardag, och blir godkänd, har du pengarna senast 17.00 samma dag. För ansökningar som sker på helger betalas pengarna ut nästkommande vardag.

KAN du låna till huslån

  • Du är minst 18 år gammal och har en taxerad inkomst på minst 150 000 kr.
  • Du är svensk medborgare och bor i Sverige.
  • Du är medveten om kostnaderna som uppstår i form av ränta och avgifter. 
  • Du har inget pågående ärende hos Kronofogden.

Uppfyller du kraven ovanför är du varmt välkommen att ansöka om ett lån till huset hos Loanstep.se.

Då ska du INTE låna till hus

  • Om du idag har en ansträngd ekonomi och ej kan hantera utgifterna som uppstår i samband med eventuella lån. 
  • Om du inte uppfyller våra krav & villkor.
  • Har en taxerad inkomst under 150 000 kr. 

Tänk på detta innan du lånar

Oavsett om du tar ett huslån eller ett lån för att åka på semester så ska det noga övervägas. Det är inget fel med att ta ett lån men däremot är det viktigt att du är medveten om villkoren och kostnaderna som uppstår när du tar ett lån. Våra lån är högkostnadskrediter. Vårt tips är att du försöker betala tillbaka lånet så fort som möjligt för att på så sätt minska kostnaderna som uppstår i samband med lånet. Det allra bästa är att betala tillbaka inom 14 dagar, då slipper du kostnader helt och får ett gratis lån.

Vanliga frågor om huslån

Kan jag låna till en renovering med detta huslån?

Ja detta är ett lån utan säkerhet och du kan använda pengarna till vad du vill. Till exempel renovering, till köp av möbler för huset, för att täcka upp om något gått sönder eller liknande.

Är det säkert att låna hos Loanstep?

Ja, alla uppgifter som du lämnar till oss i och med din låneansökan är i trygga händer på våra krypterade servrar. Alla våra villkor framgår tydligt och vi döljer inte något, snarare är vi måna om att våra kunder ska vara väl informerade och medvetna.

Hur lång tid tar det innan jag får mina pengar för huslånet?

Vi förstår att man många gånger lånar pengar när man behöver pengarna snabbt. Därför arbetar vi mycket med korta handläggningstider och snabba utbetalningar. Hos oss kan du få pengarna på kontot samma dag som du ansöker. Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag har du pengarna på ditt konto innan 17.00, samma dag. Ansöker du efter klockan 12.00 eller på en helg så får du pengarna nästkommande vardag.

Hur mycket erbjuder ni i huslån?

Våra lån sträcker sig upp till 25 000 kronor. Detta är alltså inte ett lån som är tänkt som ett klassiskt huslån för att betala för hela bostaden utan mer som utfyllnad till ett annat bolån, exempelvis som handpenning eller för andra omkostnader.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.