Körkortslån

Att ta körkort är inte bara en jobbig process, utan även en dyr sådan. Därför är det vanligt att man ansöker om ett lån till körkort. Hur mycket man behöver låna till körkort skiljer från person till person eftersom det beror på hur många körlektioner man behöver. 

Förutom kostnader för körlektioner finns det flertalet andra utgifter många glömmer av. Riskettan, halkan, teori och uppkörningen är alla obligatoriska moment i körkortsutbildningen men en kostnad många missar. Med vårt korttidslån har du möjlighet att låna upp till 5 000 kronor helt kostnadsfritt i upp till 14 dagar för att täcka dessa utgifter. 

Delbetala körkort

För dig som behöver låna till hela körkortsutbildningen erbjuder vi privatlån! Med löptider upp till 24 månader kan du känna dig trygg över att kunna betala av ditt körkortslån smidigt. Du betalar av lånet månadsvis, men kan välja att betala av det snabbare än 24 månader.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.