Bostadslån

Ibland händer det saker man inte kan rå på. Kanske går diskmaskinen sönder och ibland slutar TV:n att fungera. Har man då inte en buffert tillgodo kan det ställa till det i ekonomin. Därför passar vårt korttidslån in perfekt för dig som råkar ut för en mindre oförutsedd utgift i vardagen. Här kan du låna upp till 5 000 kronor helt kostnadsfritt i upp till 14 dagar. Du behöver alltså inte vänta in löning för att åtgärda problemet! 

Lägenhetslån

För dig som behöver ett litet större lån så passar vårt privatlån utmärkt. Här kan du låna upp till 25 000 kronor med löptider upp till 24 månader. Detta lånet är för dig som kanske saknar de allra sista till kontantinsatsen, eller kanske behöver ett lån för renovering.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.