Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Mc-lån

Att glida runt på en hoj är en speciell känsla. Vill du också ha en motorcykel? Om man lägger manken till och ser över sin ekonomi så är det fullt möjligt för de allra flesta att spara ihop större delen av kostnaden. Dock kan det ta över ett år beroende på hur dyr motorcykel du vill köpa och hur mycket pengar du kan avsätta varje månad. 

Skulle det vara så att det fattas några tusenlappar kan du använda dig av ett korttidslån som ger dig 14 dagars kostnadsfritt lån till MC på 5 000 kronor. Lånet fungerar även om det är en reparation eller någon ny del som behövs till din befintliga MC. 

Lån till motorcykel

Att låna till motorcykel är lite som att låna till en bil. Det är något som de flesta gör och det är inget konstigt med att inte ha råd att betala hela motorcykeln själv. 

Skulle det vara så att du exempelvis inte har en fast anställning och på så sätt har svårt att få ett lån från din bank så kan vårt privatlån vara en alternativ. Det låter dig låna upp till 25 000 kronor och du har 24 månader på sig att betala.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.