Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Renoveringslån

Renoveringar kan vara dyra att genomföra och även om det finns många budgettips för att få till en stor förbättring med lätta medel rör det sig ändå om en del pengar. Med vårt korttidslån kan du låna 5 000 kronor kostnadsfritt i 14 dagar, eller i upp till fem månader till en räntekostnad. Detta gör att du kan fortsätta den planerade renoveringen trots att den går över budget. Det kan vara skönt att veta att projektet inte måste pausas utan att det finns ekonomisk hjälp att få. 

När man renoverar är det viktigt att man gör upp en kalkyl innan. Även om man kan ta ett lån för att renovera så är det allra bästa att försöka se till att göra det för pengar som man redan har. Ett tips är att göra så mycket som möjligt själv. Mantimmar kostar väldigt mycket och genom att exempelvis måla själv kan du spara flera tusenlappar. Är det saker man inte kan eller vill göra själv kan man ta hjälp av ett renoveringslån för att täcka för kostnaderna.

Renoveringslån utan säkerhet

Det är inte bara bolån som går att använda när man ska göra en renovering hemma. Det går att få lån till renoveringen via ett långtidslån – ett lån utan säkerhet. Detta gör att du kan färdigställa renoveringen utan att behöva skära ner på kostnaden. Renovera enligt drömmarna utan att tömma plånboken. 

Om du är ute efter en större förändring kan du behöva ta ett lån för att dryga ut kassan. Vi erbjuder långtidslån upp till 25 000 kronor med en löptid på upp till 24 månader. Med ett lån på 25 000 kronor kan man göra större förändringar hemma vare sig det handlar om estetiska förändringar eller nödvändiga saker som om det exempelvis har uppstått en skada eller liknande på huset. Att kunna ta ett renoveringslån är en stor trygghet för dig som inte har en tillräckligt stor buffert men ändå är medveten om att kostnader kan uppstå. Ibland kan det vara en stress att veta att man inte kan täcka upp för vissa kostnader och då kan ett lån vara till hjälp.

Renoveringslån utan kostnad

Betalar du tillbaka lånet så att vi har pengarna inom 14 dagar är lånet helt kostnadsfritt! Detta gäller oavsett vilket lån du tar och hur stor summa du lånar. Vi har både kostnadsfritt korttidslån och kostnadsfritt långtidslån. Betalar du tillbaka inom 14 dagar tillkommer inga avgifter alls: inte ränta, inte uppläggningsavgift, inte aviavgift eller liknande.

Observera att pengarna måste vara oss tillhanda inom 14 dagar. Hur lång tid det tar för oss att få pengarna beror både på hur lång tid överföringen tar och om det sker över en helg eller vardag. Räkna med att det tar tre bankdagar för oss att få pengarna.

Så lånar du till renovering

 1. Välj summa – välj mellan korttidslån på upp till 5 000 kronor eller långtidslån mellan 15 000 kronor och 25 000 kronor.
 2. Signera med BankID – Du behöver inte skriva på några fysiska papper utan allt sköts smidigt och digitalt med ditt BankID eller Mobilt BankID. I detta steg görs en automatisk kreditupplysning som blir grunden till om du får gå vidare till nästa steg eller inte.
 3. Fyll i ekonomisk information – Efter du har verifierat dig och blivit godkänd behöver du fylla i kortfattad information om din ekonomi. Bland annat vad du har för inkomst samt eventuella betalningsanmärkningar eller skulder. Dessa uppgifter granskas manuellt.
 4. Pengarna på kontot – Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna på kontot redan samma dag. Ansöker du innan 12.00 på en vardag, och blir godkänd, har du pengarna senast 17.00 samma dag. För ansökningar som sker på helger betalas pengarna ut nästkommande vardag.

KAN du låna till renovering

 • Du är minst 18 år gammal och har en taxerad inkomst på minst 150 000 kr.
 • Du är svensk medborgare och bor i Sverige.
 • Du är medveten om kostnaderna som uppstår i form av ränta och avgifter. 
 • Du har inget pågående ärende hos Kronofogden.

Uppfyller du kraven ovanför är du varmt välkommen att ansöka om ett lån till renoveringen hos Loanstep.se.

Då ska du INTE låna till renovering

 • Om du idag har en ansträngd ekonomi och ej kan hantera utgifterna som uppstår i samband med eventuella lån. 
 • Om du inte uppfyller våra krav & villkor.
 • Har en taxerad inkomst under 150 000 kr.

Tänk på detta innan du lånar

Detta är ett högkostnadslån, och bör tänkas igenom noggrant i förväg. Är det verkligen en nödvändig renovering som måste ske nu, eller går det att skjuta på det tills du har sparat ihop pengarna? Om du väljer att gå vidare med lånet är det viktigt att du kan betala tillbaka i tid för att minska på kostnaderna. Vi är väldigt måna om att våra kunder ska vara nöjda och välinformerade om riskerna med att ta ett lån.

Kan jag låna till att renovera vad som helst?

Ja detta är ett lån utan säkerhet, vilket kortfattat betyder att pengarna inte binds upp i något. Du kan med andra ord använda ditt renoveringslån till vilken sorts renovering du vill, eller något helt annat.

Kan jag låna 25 000 kronor till renovering?

Ja våra lån, som du kan använda till renovering, sträcker sig upp till 25 000 kronor om du väljer ett så kallat långtidslån och har en löptid på 24 månader.

Kan jag ta ett renoveringslån utan UC?

Ja vi tar inte någon UC när du ansöker om lån hos oss. Vi använder oss istället av Bisnode när vi tar kreditupplysningar och detta påverkar inte ditt kreditbetyg.

Kan jag ta ett renoveringslån kostnadsfritt?

Ja om du betalar tillbaka hela lånet så att vi har pengarna inom 14 dagar så är det helt kostnadsfritt! Detta gäller både korttidslånet och långtidslånet oavsett lånesumma.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.