Renoveringslån

Renoveringar kan vara dyra att genomföra och även om det finns många budgettips för att få till en stor förbättring med lätta medel rör det sig ändå om en del pengar. Med vårt korttidslån kan du låna 5 000 kronor kostnadsfritt i 14 dagar. Detta gör att du kan fortsätta den planerade renoveringen trots att den går över budget. Det kan vara skönt att veta att projektet inte måste pausas. 

När man renoverar är det viktigt att man gör upp en kalkyl innan. Även om man kan ta ett lån för att renovera så är det allra bästa att försöka se till att göra det för pengar som man redan har. Ett tips är att göra så mycket som möjligt själv. Mantimmar kostar väldigt mycket – genom att exempelvis måla själv kan du spara flera tusenlappar. 

Renoveringslån utan säkerhet

Det är inte bara bolån som går att använda när man ska göra en renovering hemma. Det går att få lån till renoveringen via ett privatlån – ett lån utan säkerhet. Detta gör att du kan färdigställa renoveringen utan att behöva skära ner på kostnaden. Renovera enligt drömmarna utan att tömma plånboken. 

Om du är ute efter en större förändring kan du behöva ta ett lån för att dryga ut kassan. Vi erbjuder privatlån upp till 25 000 kronor med en löptid på upp till 24 månader.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.