Om du behöver låna pengar till resa

Att låna pengar till resa är inget ovanligt utan något många svenskar gör.
Oavsett om det rör sig om ett mindre lån för att täcka en oförutsedd utgift eller finansiera hela resan kan du höra av dig till oss på Loanstep.

Semesterlån

Få saker kan vara så avkopplande som att resa iväg och ladda om batterierna. Men beroende på vart du väljer att resa så kan kostnaden lätt sticka iväg. Med hotellboende, middagar och upplevelser finns det en rad olika utgifter att hålla koll på. Därför är det vanligt att man väljer att låna pengar till resan

När man är på en resa kan det ibland uppstå oförutsedda utgifter och i ett främmande land kan det kännas nervöst. Med vårt korttidslån har du möjlighet att låna upp till 5 000 kronor helt kostnadsfritt i upp till 14 dagar, en trygghet som kan vara bra att känna till!

Delbetala resan

För dig som vill låna ett större belopp till att finansiera hela semestern så erbjuder vi även privatlån. Det passar för dig som behöver ett lån med längre löptid. När du ansöker om ett privatlån kan du låna upp till 25 000 kronor och löptid upp till 24 månader. Du betalar månadsvis, men önskar du så kan du välja att betala av lånebeloppet snabbare än 24 månader.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.