Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending.

Studentlån

Majoriteten av alla som studerar tar CSN lån. De är framtagna så att man som student ska klara sig på dessa pengar och gå jämnt ut. De är inte tänkta för att man ska kunna spara pengar och detta gör att många studenter står utan en buffert. Att inte ha en buffert är aldrig bra för oavsett om man vill eller ej så kommer det ibland oväntade utgifter. Det kan vara att telefonen går sönder eller att vinterjackan har blivit för liten

Det bästa är att försöka att se till att spara undan lite pengar varje månad. En hundralapp är bättre än ingenting. Skippa en fika i månaden, säg upp ditt streamingkonto och se hur mycket pengar du kan spara. Skulle det hända något och du inte har lyckats få ihop en buffert än kan ett korttidslån hjälpa dig. Som student kan du låna upp till 5 000 kronor och om du betalar tillbaka inom 14 dagar tillkommer inga kostnader. Det kan vara en skön trygghet att ha! 

Låna pengar som student

Om det skulle ske något ännu större där 5 000 kronor inte hjälper så går det att låna upp till 25 000 kronor i ett privatlån. Detta privatlån låter sig att betala tillbaka under 24 månaders tid vilket är bra för en student på en knaper budget. Tänk på att du behöver ha en taxerad inkomst på minst 120.000 SEK exklusive CSN-bidrag/lån för att bli beviljad ett lån. 

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.