LOANSTEPS LÅNESKOLA

På Loanstep vet vi att nyckeln till stabilitet ligger i kunskap och planering. Med långsiktigt tänkande och engagemang sätter du grunden för en bättre ekonomi, där vår vision är att vara det första hjälpande steget på vägen. Därför har vi skapat Låneskolan — en guide för dig som vill ta kontroll över din ekonomi.

Loansteps Låneskola går igenom allt du bör veta kring privatekonomi och lånande, från hur ränta fungerar till varför det är klokt att sätta upp en budget. Du får inte bara goda kunskaper för att lära dig att hantera din vardagsekonomi på ett bättre sätt, du minskar även risken för att behöva belåna dig i framtiden för att täcka oförutsedda utgifter.

Funderar ni på att renovera i hemmet, unna er en härlig resa eller är det kanske dags att köpa en ny bil? Oavsett dina mål och drömmar så gäller det att ha koll på privatekonomin och vad det faktiskt innebär att låna pengar. Låneskolan lär dig om grunderna i ekonomi och hur det fungerar för att du ska kunna få en bättre förståelse för vad som påverkar din privata ekonomi. Vi kikar närmare på lån och lånande — vad innebär ett lån, vad som kan vara bra att tänka på när du ska låna pengar och vilka andra faktorer som kan påverka ditt lånande.

Hos Loanstep får du hjälp med lån och finansiering. Vi erbjuder blancolån som är ett lån utan säkerhet. Lånet innebär att du som låntagare inte har lämnat något i säkerhet för lånet, såsom en bostad eller en bil. Din låneansökan behandlas istället av långivaren, i detta fall Loanstep, baserat på dina möjligheter att betala tillbaka lånet. Din ansökan hanteras av oss digitalt och pengarna kan du ha på kontot redan samma dag om du ansöker innan kl.12:00. 

Vi kan alla finna oss i en situation där vi behöver hantera oförutsedda utgifter som belastar vardagsekonomin. Därför erbjuder vi på Loanstep kostnadsfria lån som en hjälpande hand när du behöver ekonomisk stöttning i vardagen. För att lånet ska vara helt kostnadsfritt krävs det att lånet är återbetalt och att vi har pengarna på vårt konto inom 14 dagar. Vi ser även till att du som låntagare är i trygga händer genom att erbjuda lån anpassade efter din livssituation och betalningsförmåga.

Det är viktigt att du inte tar ett lån för att betala andra skulder eftersom detta kan resultera i att dina skulder ökar ytterligare, snarare än att lånet kan hjälpa dig på vägen mot att få kontroll över din privatekonomi. Se även till att skapa dig en god förståelse kring de lånevillkor som gäller innan du ansöker om och accepterar lånet. Hos Loanstep jobbar vi efter idéen om att kunskap och planering lägger grunden för en stabil privatekonomi. Med goda kunskaper kring vardagsekonomin minimerar du risken att behöva ta ett lån för att täcka oförutsedda utgifter.

Vill du lära dig mer om lån och privatekonomi? Klicka dig vidare inom Låneskolan och påbörja resan mot att förbättra din privatekonomi. 

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.