Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar

Vi erbjuder lån på upp till 25 000 kr

Vi hjälper dig med lån och finansiering, vi hanterar din ansökan om lån online och du kan ha pengarna på kontot samma dag.

Ta reda på vad vi kan erbjuda dig:

Starta ansökan betalningsmetoderr

Ett lån taget 2022-01-22 med kreditbelopp på 5 500 kr till 38,4 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på fem (5) månader som återbetalas genom fem (5) avbetalningar om ca 1 792 kr, ger en effektiv ränta på totalt 1 051 %. Totalt att betala är 8 839 kr, av vilket 3 000 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst Savelend tillhandahåller och 60 kronor i aviavgift per avi. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending. Återbetalningstid 5 månader - 24 månader. Maximala räntan är 38,4%.

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Privatlån 

Är du i behov av ett privatlån? Då kan vi på Loanstep hjälpa dig. Hos oss kan du tryggt och smidigt ansöka om ett privatlån online. Hos Loanstep.se erbjuds du möjligheten att ansöka om ett privatlån upp till 25 000 kr med upp till 24 månaders löptid.

När du ansöker om ett privatlån försöker vi att erbjuda så bra villkor som möjligt. Vi baserar våra villkor på en rad olika faktorer som bland annat. 

  • Hur stort ditt privatlån är 
  • Hur lång återbetalningstid du behöver
  • Hur långivaren riskbedömer din ansökan att låna pengar

Hos Loanstep.se erbjuder vi lån utan UC. Detta innebär att din kreditvärdighet inte påverkas i samma utsträckning som ett lån med UC hade gjort. Oavsett hur mycket och vad du vill låna till ser vi till att tillsammans hitta bästa möjliga lösning för dig. 

Ansök om privatlån med snabbt besked 

Genom att ansöka om att låna pengar via Loanstep kan du känna dig trygg med att du alltid får snabbt besked – så snart vi har gått igenom din ansökan kommer vi meddela dig om ditt lån blivit beviljat eller inte. 

När du skickat in din låneansökan och den har blivit godkänd jobbar vi så snabbt vi kan för att betala ut pengarna till dig. Om du skickar in din ansökan på en vardag innan 12:00 får du besked från oss redan samma dag och om ditt lån godkänns är pengarna på ditt konto senast klockan 17:00

Vad är ett privatlån? 

Ett privatlån är ett lån riktat mot privatpersoner och är i regel ett lån utan säkerhet. Ett annat ord för lån utan säkerhet är blancolån. Ett lån där du lämnar säkerhet kan exempelvis vara ett bolån eller billån där fastigheten, eller bilen, agerar som säkerhet för lånet. När du ansöker om ett privatlån via Loanstep är du fri att välja själv vad du vill spendera pengarna på. Det finns dock vissa saker som vi rekommenderar att man inte använder ett privatlån till, vilka vi kommer gå igenom lite längre ner.

Till skillnad från blancolån så kan ett privatlån även ha en säkerhet för lånet. Det kan vara en borgensman, en fastighet eller värdepapper. När du ansöker om ett privatlån hos Loanstep behöver du ej någon säkerhet. 

När ska jag ansöka om ett privatlån? 

Blir din ansökan om ett privatlån beviljat via oss på Loanstep är det du som låntagare som avgör vad pengarna ska gå till och hur de ska spenderas. Samtidigt är det viktigt att du som låneansökare är medveten om att det i vissa situationer är bättre att ta ett privatlån. Här är några anledningar där det kan vara okej att låna pengar online. 

När ska jag inte ansöka om ett privatlån? 

Det finns även tillfällen då det inte är speciellt klokt att ansöka om ett privatlån. Detta exempelvis om du behöver pengar för att betala hyran, för att shoppa eller för att handla mat. Att låna pengar via ett privatlån för att vardagen ska fungera är inte att rekommendera då det sällan håller i längden. 

Om du behöver låna pengar för att klara av vardagliga utgifter så är det istället dags att du ser över din ekonomi och dina utgifter. I vår låneskola går vi igenom hur du kan få en bättre kontroll på din ekonomi. Genom att planera och se över dina utgifter kan du få mer kontroll över hur pengarna spenderas och vad de faktiskt går åt till. I första hand bör pengarna användas till att betala  det mest nödvändiga, så som hyra, räkningar, mat och andra kostnader du har varje månad och härefter ser du hur mycket pengar du har att spendera på andra saker

Så ansöker du om ett privatlån 

Vill du ansöka om ett privatlån? Hos Loanstep kan du snabbt och smidigt  ansöka om ett privatlån oavsett livssituation, förutsättningar och behov. 

När du är på Loanstep.se så väljer du först det belopp du önskar att låna. Vi erbjuder privatlån med kortare löptid (upp till 5 månader) på belopp upp till 5 000 kr och sedan privatlån på belopp upp till 25 000 kr med lite längre löptid (upp till 24 månader). 

Skicka sedan in din ansökan med hjälp av BankID. Detta främst för att vi vill bekräfta din identitet, men även med hjälp av din kontoinformation så kan vi göra en första automatisk kreditkontroll. Därefter får du fylla i uppgifter om din ekonomiska situation och det är först då som gör vi en manuell kreditkontroll på din ansökan. 

När vi sedan har behandlat ditt ärende och du har blivit godkänd så betalas pengarna ut till ditt konto. 

Lån utan UC 

Hos Loanstep lånar du utan UC. Det innebär att vi endast gör en kreditupplysning via Bisnode. En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg på samma sätt som en kreditupplysning från UC gör. Vi tar främst hänsyn till din återbetalningsförmåga varvid du ändå kan ha möjlighet att få ett lån även fast du har gamla betalningsanmärkningar. 

Så länge du befinner dig i en normal ekonomisk situation kan vi hjälpa till med ett privatlån som kan hjälpa dig ur en tillfällig knipa. Befinner du dig i en något komplicerad ekonomiska situation, där du till exempel har betalningsanmärkningar, gör vi en individuell bedömning för att kunna hjälpa dig så gott det går.

Kanonbetyg i kundservice!

Vad det än gäller, hjälper vi dig gärna och du kan kontakta oss på det sätt som passar dig bäst!

Chatt

info@loanstep.se

026 - 222 28 38

Så fungerar det

Du ansöker om att låna pengar online, allt sker smidigt med BankID. Vi granskar och lämnar ett preliminärt besked om ditt snabblån på en gång! För ansökningar om lån genomförs endast en kreditupplysning via Bisnode (alltså ingen UC). OBS! En kreditupplysning från Bisnode påverkar inte ditt kreditbetyg. Om du är kvalificerad för ett lån så sätts pengarna in på ditt konto samma dag.